Om oss Beauty By Le

 

” jag ska bli den första i Sverige att förmedla och sälja den skonsamma, veganska alternativa nagelprodukten” citat av Caren.

Skönhet, hälsa och skönhet går i hand i hand och Caren med Beauty by Le vill visa hur du får friska ,starka och vackra naglar.

Att jobba med naglar är en stimulande och roligt jobb men som Caren upptäckte när hon jobbade i USA som nagelterapeut var att se hur de starka kemikalier många salonger använder förstör naglarna och kan bli påfrestande för hälsan att jobba med.

På en skönhetsmässa i Las Vegas så hitta hon lösningen att kunna erbjuda starka, friska och vackra naglar med spegelglans
SNS Dipping powders system är ett enkelt, vitaminberikat system som vårdar och bygger upp nageln där den skyddas och stärks oavsett om du har det på naturliga naglar eller förläning.

SNS är hållbara och snabbtorkande med bland det största utbudet av färger.

Visionen att leda distributionen av SNS ut till salonger i Sverige är fullgång. Alla salonger kan ha SNS för den är doftlöst så atmosfären stör inte andra verksamheter som frisör, makeup eller behandlingar.

Beauty by Le är utöver distribution och webbshop en fysisk salong och butik i centrala Örebro med kunden i centrum.

På plats finns certifierade nagel och fransterapeuter som en extra service så kan kunder få vägledning att kunna göra sina naglar hemma med dessa skonsamma och lätt använda produkter.

Med att Beauty by Le kan visa hur skönhet, hälsa och ansvar går hand i hand så kan Caren somna med ett gott samvete.

Inforuta -om oss- sidan på webben
BILD Caren har lång erfarenhet av att driva företag, hon började sin nagelterapeuts karriär i Dallas USA, och även bedrivit restaurang med sin sambo i 15år men nu är hon tillbaka i skönhets och nagelbranschen som växer.

Att kunna erbjuda SNS dipping powder så vill hon visa att du inte behöver välja mellan snygga och friska naglar.

Hon har ett öga för trender och finger på pulsen av vad som händer i nagel och skönhetsbranschen med kundens välbefinnande i centrum.